Over ons

DETECHNICI werkt voor jou

DETECHNICI is een gespecialiseerd en gecertificeerd partner met oog voor technici. Wij hebben een groot netwerk van technische bedrijven en technici. Het doel is altijd een passende uitdagende baan en gemotiveerde technici. Hiervoor hebben wij zekerheden voor technici en opdrachtgevers.

Missie

Oog voor technici, is oog voor de mens. Die maakt het verschil. Dit uit zich bij DETECHNICI in een luisterend oor, omkijken naar elkaar en een helpende hand. Natuurlijk is hét doel een passende uitdagende baan / gemotiveerde technici. Dit willen wij wél doen vanuit luisteren, helpen en omkijken naar de ander. Dit is de basis. In combinatie met de zekerheden waarop DETECHNICI het verschil maakt. Op deze wijze is succes verzekerd voor de lange termijn. Dit om op een duurzame manier te groeien als mens en organisatie.

 

Werkwijze

Wij richten ons dus op groei als mens en organisatie. Hiervoor is het voor ons heel belangrijk om in een persoonlijk gesprek de behoefte helder te hebben, afspraken te maken en doelen te stellen. Vervolgens gaan  wij op zoek naar de passende functie / kandidaat. Na een kennismakingsgesprek stemmen wij een eerlijke beloning af en maken de afspraken en doelen concreet. Dit voor een langdurige samenwerking met oog voor elkaar.